Hur du installerar FD3S Boost Gauge

Installera en boost mätare rekommenderas om du har ändrat den turbo på en FD3S-generationen Mazda RX7 att producera mer boost. En boost mätare är en enkel anordning som läser laddtrycket som turbon levererar till motorn, och kan förhindra allvarliga motorskador genom att varna dig till överdrift boost. Om du har en hög-hästkrafter RX7 och vill övervaka turbo uppsving, eller helt enkelt vill hålla koll på laddtrycket på en stock bil, är en boost mätare en nödvändighet. Installera spår
p Om du använder en A-stolpe montering, provning-montera mätaren först. Du kan behöva trimma lite av fästet för att få en bra passform. Om du inte använder en A-stolpe montering, hitta en lämplig plats att installera mätaren där den är synlig under körning, t.ex. på rattstången.
Wiring Mätstickan Lights

Wire lamporna för mätare i befintliga rusar tänder. Du kan använda någon av de befintliga mätare trådarna, men askkoppen ljuset fungerar bra. Ta bort mittkonsolen och dra ut trådarna för askkopp ljus. Använd lite extra tråd och skarv från Laddtrycksmätare ljus tråd till ledningarna som går till askkoppen. Jorda svarta kabeln på Laddtrycksmätare till en lämplig metall marken inom streck.
Routing vakuumledningen för spår

Skär ett hål i gummitätning som omger rattstången där den löper genom brandväggen. Du kan även borra ett nytt hål i brandväggen för vakuumledningen. Om du gör detta, se till att installera en gummipackning för att skydda ledningen från gnugga. Sätt i vakuumledningen för mätaren genom detta hål genom att trycka den genom öppningen med en tunn skruvmejsel eller liknande verktyg. Du många behöver köpa några extra vakuum linje om mätaren inte kommer med tillräckligt för att gå från A-stolpen mount till insugningsröret.
Fästa linjen till motor

Fäst vakuumledningen till nippeln belägen mellan de två uppsättningarna av intag löpare på höger sida av bilen. Temove en gummi capper från denna montering innan du installerar vakuum linje. Observera att vakuumet linjen inte kan vara av samma storlek som bröstvårtan på insugningsröret, i vilket fall du behöver en mässing adapter för att fästa linan som medföljde Laddtrycksmätare till linjen som går till grenröret. Kontrollera att de inte rör vid några heta motordelar eller rörliga delar.
Testa

Anslut den andra änden av vakuum linjen till mätaren efter att du har anslutit den till insugningsröret. Linjen fäster med adapter muttern, hylsan och tätningsmuttern. Testa mätaren innan du avslutar installationen på A-stolpen. Mätaren ska läsa uppsving spaken när motorn är igång och sedan återgå till noll när bilen är avstängd. Drar ledningarna under A-stolpen stoppning och trimma så att inte syns och avsluta installationen av fästet med mätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83388.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.