Hur man installerar en motorvärmare på en Tundra

motorblocket värmare ger plug-in värme till motorblocket av ett fordon, hålla blocket, kylarvätska och olja varm i kallt väder. Detta förbättrar kalla vädret börjar, minskar kallt slitage väder motor, och låter bilens hytt att värma snabbare. Montering av motorvärmare är en enkel och okomplicerad affär på en Toyota Tundra eftersom alla tundras är utformade för att acceptera en torr typ motorvärmare. Värmaren kit är tillgänglig för försäljning från Toyota delar leverantörer. Saker du behöver
Avbitare för trimning buntband
Visa fler instruktioner
1

Park din bil och kontrollera att motorn är kall.
2

Leta avgasröret på förarsidan av motorn under förarsidans dörr. Omedelbart bakom förarsidan avgaser header finns en fabrik utformat hål för motorvärmare, med en elanslutning monterad under det.
3

Applicera termiskt fett på värmeelementet och sätt in i motor hålet och se till att pressa lite kylpasta i hålet själv. Notera att klippet på värmeelementet bör ställa upp med klämman på motorblocket. Obs medan du gör detta för hand, kommer det att kräva kraft för fullständig insättning.
4

Mata nätsladden från framför lastbilen till värmeelementet, anslut sedan kontakten på värmeelementet. Bestäm var du vill pluggen sitta (av grillen, eller nås från toppen av motorn med huven öppen). Fäst ledningarna till kroppen med buntband och se till att nätsladden inte stör eventuella bälten eller fläktar radiator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86724.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.