Konvertera en Chevrolet till helljus Fyra lampor

Mest Chevrolet fordon använder en fyra-strålkastare systemet. Men bara två strålkastare - antingen de två låg-beam strålkastare eller de två höga vägbelysning - kan användas på en gång. De låg-beam strålkastare slås av automatiskt när de hög-balkar aktiveras av föraren. Med installationen av en fyra-strålkastare konverteringssats, kommer alla fyra strålkastarna bo på när hög-balkar är aktiverade. Saker du behöver Sida 2 tråd kranar (tillgänglig på bildelar butiker) katalog Tänger
Rag
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på två låssprintarna ovanpå förarsidan pannlampan. Dra stiften rakt upp och luta strålkastare församling bort från fordonets front.
2

Lokalisera kablaget på baksidan av strålkastare montering. Skjut den lila ledningen i selen i ett av spåren på en tråd kran tills den sitter ordentligt. Tryck den vita ledningen från strålkastarhuset omvandlingen modulen i den andra spåret på tråd kranen på samma sätt. Stäng ledade locket på tråd kranen tills det klickar på plats. Placera käftarna på en tång över toppen och botten av tråden kranen och pressa ihop handtagen så att metall stift i tapp penetrera båda ledningarna. Ta tången.
3

Anslut den blekgula kabeln från bilens strålkastare ledningsnätet till den bruna ledningen från strålkastare konvertering modulen med en tråd kran på samma sätt.

4

Tryck strålkastare på plats och skjut de två låssprintarna ner.
5

Montera modulen strålkastare konvertering till en platt, konstruktionselement i motorrummet genom att först rengöra montering område med en trasa och gnugga alkohol, sedan avskalning av skyddsfilmen från den dubbelsidiga tejpen på baksidan av modulen. Tryck modulen ordentligt till önskat montering området och håll den i några sekunder. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85795.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.