Hur Wire en PowerLine Inverter

PowerLine växelriktare omvandlar likström ström till växelström. Dessa enheter är användbara för att driva TV-apparater och bärbara datorer i en bil eller annat fordon. Den PowerLine Företaget erbjuder ett brett utbud av växelriktare. De vanligaste modellerna är de 75-watt och 200/400-watt enheter. De pluggar in i ett fordons 12-volts kontakten. Det är möjligt att Hardwire denna typ av omformaren till fordonets elektriska system precis som alla andra stora strömriktare. Tricket är att veta vilken kabel för att ansluta där. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Placera PowerLine omriktaren på den plats där du kommer att använda det. Se till att den är säker och kan inte röra sig. Detta hjälper till att minimera brandrisk och elektriska stötar.
2

Kontrollera vilken typ av likström elektriskt kontaktdon är närvarande på strömriktare. Om omriktaren har 12-volts kontakten, sedan in den i bilens auto tillbehör jack. Om omriktaren inte har ett tillbehör plugg, anslut sedan en svart negativa kabeln till den negativa polen på omriktaren. Använd kabelskalaren att strippa 1/2 tum av isoleringen bort av ändarna av varje tråd innan du ansluter ändarna till växelriktaren terminaler. Anslut den andra änden av den svarta kabeln till fordonets ram. Detta fungerar som en grund.
3

Anslut en röd kabel till den positiva polen på strömriktare. Anslut sedan den andra änden till den positiva polen på bilbatteriet. Gör detta med hjälp av en alligator klämma eller annan tråd klämma för att hålla kabeln på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86725.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.