Hur ansluta Sirius Radio till en Toyota

Om du har köpt en Sirius Satellite Radio enhet och vill installera den i din Toyota fordon, är det viktigt att förstå den rätta processen för att göra detta. Sirius satellitradio ger användare med original radio innehåll utan kommersiella avbrott. När den installeras i ett fordon, det ger användarna ett alternativ till den traditionella radion full av annonser och censurerad tal. Sirius Satellite Radio kräver ett månadsabonnemang för sin service. Instruktioner
1

Montera sat-radio enhet till vindrutan genom att trycka sugkoppen som medföljer enheten mot glaset och trycka ned spaken som sitter under den tills enheten säkrar på plats . Placera sat-radiomottagare i den bifogade sugkoppen hölster genom att trycka på det tills det klickar på plats.
2

Välj en plats att montera antennen för enheten på utsidan av fordonet. Enheten kan placeras var som helst, men välj en plats där himlen inte kommer att blockeras. Antennen är fäst med hjälp av en magnet bas.
3

Kör kabeln är ansluten till antennen längst upp i bilen och ned längs plastgjutningen som går längs med kanten av fönstren och mot dörrkarmen. Öppna dörren och köra tråden in genom den öppna dörren och längs golvet tills du når mittkonsolen. Kör tråden längs sidan av mittkonsolen och upp till sugkoppen hölster, anslut den sedan till baksidan av sat-radiomottagare.
4

Anslut nätsladden till eluttaget på baksidan av satellit-radiomottagare och anslut den andra änden till en ledig cigarettändare hamn i fordonet. Enheten stängs automatiskt upp och visar en signal så länge antennen förblir fria från hinder till himlen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85875.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.