Hur öka hästkrafterna på en 2005 Saab

Använda eftermarknaden programvara kan låsa upp så mycket som 30 hästkrafter i 2005 års Saab 9-3 och 9-5 utan att behöva ändra något i hårdvaran. Eftermarknad företag har arbetat med Saabs ingenjörer att förfina processen för omprogrammering bil programvara för att "plug and play"-status. Saker du behöver
Aftermarket ECU tuning enhet
Bilnyckel
Visa fler instruktioner
Tuning ECU
1

köpa en eftermarknad tuning dator som motsvarar modell av bil du äger. Saab erbjöd både 9-3 och 9-5 under 2005, som var och en har tre sub-modeller, Linear, Arc och Aero. Alla tre har olika hårdvara och kräver olika programpaket.
2

Kontrollera att batteriet är fulladdat genom att köra bilen i 10 till 15 minuter. Parkera bilen och ställ i nödbromsen. Stäng av bilen utanför.
3

Lokalisera ECU gränssnitt placerad under ratten och ta bort plastlocket som täcker gränssnittet.
4

Anslut eftermarknad ecu tuner och följ anvisningarna på skärmen när du uppmanas. Sätta bilnyckeln kommer att bli nödvändigt
5

När eftermarknaden tuners säger så, koppla eftermarknaden svarvning rutan.
6

Starta bilen för att se till att installationen lyckades . Testa att se till att bilen fungerar korrekt genom att köra den först långsamt och gradvis arbeta upp till högre hastigheter. Ta bilen för några testkörningar under tung acceleration för att låta den nya mjukvaran att anpassa sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85373.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.