Hur kan jag få fler hästkrafter för en 1989 Mazda RX7?

RX-7 var en bakhjulsdriven sportbil som produceras och designad av Mazda 1978-2002. 1989 RX-7 var den första, andra generationens RX-7 för att presentera den nya S5 motorn. Detta var en 1,3 L roterande motor som erbjuds i en sugmotor version kan 160 hästkrafter, en turboladdad version producerade 200 hästkrafter. Båda versionerna av 1989 RX-7 kan göras mer kraftfulla genom eftermarknaden modifiering. Instruktioner
en

uppgraderar beståndet avgaserna till en högpresterande, eftermarknad avgassystem. Ett eftermarknaden avgassystem kommer att möjliggöra större luftflöde och ger en måttlig ökning till hästkrafter.
2

Uppgradera systemet lager intaget till en högpresterande, eftermarknaden intag systemet. Uppgradering till en högpresterande eftermarknaden luftintag systemet kommer att öka luftflödet in i motorn, vilket i sin tur ökar hästkrafter.
3

Uppgradera beståndet motorstyrenheten till en högpresterande eftermarknaden ECU . ECU är ansvariga för att kontrollera många aspekter av övergripande fordonets drift såsom tändning kontroll och bränsletillförsel. Även en eftermarknad ecu ger endast en måttlig hästkrafter lyft för en annars stock RX-7, kommer det att låta bilen för att dra full nytta andra eftermarknadstjänster ändringar du har installerat.
4

Installera en turbo kit om du äger en sugmotor RX-7, eller uppgradera turbo kit om din RX-7 är redan turboladdad. Turboaggregat ger en avsevärd hästkrafter uppsving genom att tvinga stora mängder luft i motorrummet. Många eftermarknaden turbo kit ger en betydande uppgradering från lager RX-7 turbo.
5

Byt fabriken intercooler med en prestanda eftermarknad intercooler. Den laddluftkylaren är en del av turboladdarens systemet vilket ökar luftintaget. Uppgradering det kommer att öka effekthöjning från din turbo systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95779.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.