Hur man sållar Diesel Fuel med toalettpapper

Dieselbränsle är petroleum eller animaliska oljebaserade bränslen som är både tyngre än och inte lika flyktigt som bensin . Särskilda dieselmotorer behövs för att använda detta bränsle för makten sedan tändningen av kolvätena görs med hög kompression i motsats till den vanligare metoden att använda en antändning tändstift . Diesel bränslefilter avlägsna vatten och andra föroreningar innan bränslet kommer in i motorns förbränningsrum . Detta gör att bränslet som ren och föroreningar fria som möjligt för den mest kompletta , kraftfulla och effektiva brännskada . Saker du behöver
Dieselbränsle toalettpapper adapter
Visa fler instruktioner
1

Installera en diesel adapter toalettpapper på bränsleledningen . Detta kommer i ett kit med fullständiga instruktioner och de delar som behövs för jobbet .
2

Skruva ärendet på toalettpapper adaptern när det är installerat , och sätta i en rulle toalettpapper . Se tillverkarens anvisningar om storleken av de nödvändiga rullen. Tillverkarna levererar också sina egna speciella toalettpapper rullar specifikt för sin produkt .
3

Skruva fallet toalettpapper --- med toalettpapper rulle inne --- tillbaka till bränslefiltret och kör dieselmotorn normalt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85357.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.