DIY LED Brake Lights

LED (Light Emitting Diode) bromsljus kan lägga ett unikt utseende till bilen. Lysdioder är slitstarka, ljusa och tillåter användaren att skapa ett eget mönster för ljuset. Säkerställa de ljusaste LED-lampor köps som viktigast är att bromsljusen måste vara synliga. Lyckligtvis befintliga ledningar kan användas för att driva LED-bromsljus. Den enklaste metoden för att skapa LED-bromsljus är att använda befintliga bostäder för bromsljuset. Saker du behöver
lysdioder
LED styrenhet
Bromsljus bostäder
Super lim
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bilens batteri. Detta kommer att förhindra en kort och skapa en säker arbetsmiljö.
2

bort och öppna befintliga bostäder bromsljuset. Dra ut lamphuset. Titta på baksidan av ljuset. Det bör finnas två kablar som är anslutna till enheten. Dessa är kraften och jordledningar. Signalen att vända bromsljusen och stoppas är inte gjort på ljuset men innan signalen skickas till ljuset. Detta gör installationen mycket enklare eftersom endast två ledningar måste anslutas.
3

Ta bort den gamla bromsljuset och styrenhet. Det bör endast vara plasthöljet kvar och två trådar som kommer från bilen. Med de befintliga bromsljus bostäder besluta om ett mönster för lysdioder. Märk där LED-lampor ska gå.
4

Köp den ljusaste LED-lampor möjligt. De LED-lampor ska vara röd eller vit (det röda bromsljus locket blir vita lyser rött.)
5

Använd superlim för att limma LED-lampor till de utsedda platserna på bromsljuset bostäder. Kör trådarna från lysdioderna på baksidan av bromsljuset.
6

Fäst LED kablarna till LED-styrenheten. Styrenheten fungerar som en power nav för alla LED-lampor. Anslut de positiva och negativa bromsvajrarna ljuseffekt till de positiva och negativa polerna på LED-styrenheten. Skruva in eller limma LED styrenheten till baksidan av bromsljuset bostäder.
7

Sätt tillbaka höljet bromsljuset till bilen. Den LED-bromsljus är nu installerad. Upprepa dessa steg för andra bromsljuset.
8

Fäst batteriet kablar och starta bilen. Testa LED bromsljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86407.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.