Så här ändrar en TPI Dual Air Intake

Fordon som bränslet injiceras, använd ett luftintag för att suga in luft i motorn. När luften är i motorn, bränslet sprutas tillsammans med luften. Denna process kallas förbränning. Förbränningen är det som gör att motorns cylindrar drag, vilket driver bilens hjul. Vissa fordon har vad som kallas en dubbel-snorklar luftintag som suger luft in i motorn genom två separata intag öppningar. Även om dessa ger mer luft till motorn, inte maximera storleken på snorkel tips inte den mängd luft som kan sugas in i motorn. Ändra den dubbla intaget att använda kon luftfilter kommer att ge mer luft i motorn, skapar mer hästkrafter. Saker du behöver
Dual kit intag rör med filter
platt skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Stäng av fordonets motor och koppla ur sin svarta batterikabeln med platt skruvmejsel. Koppla den lilla kabelstammen som ansluter till mälden insugningsröret insidan av fordonet. Lay selen ur vägen på motorblocket.
2

Använd platt skruvmejsel för att ta bort slangklämman runt luftintaget slang som ansluts till bilens spjällhuset.

Billiga 3

Ta bort clipsen som håller snorkel på plats för att avslöja bultar under varje av dem. Avlägsna bultarna med spärrfunktion.
4

bort den dubbla snorklar luftintag från fordonets front och lägg den åt sidan.
5

Fäst modifierade dubbla intag slang till spjällhuset som var utsatt när intaget röret avlägsnades. Dra åt sin slangklämman ordentligt tills mjölkuppsuget är säkrad.
6

Anslut luftfiltren till båda ändarna av de nyinstallerade ändarna mjölkuppsuget. Dra åt slangklämmorna med skruvmejseln tills luftfiltrets silikonslangar tycks krympa något.
7

Anslut kablaget till sensorn på den modifierade nya insugningsröret. Sätt tillbaka den svarta batterikabeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86572.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.