Hur man målar en bil Mirror

High-end eller lyx modellbilar har målat speglar att matcha hela fordonet, men andra är ofta kvar omålade med svart plast visning. Problemet är att plasten är tråkig och inte matchar bilen, även om bilen är svart. Målning av plast speglar kan förbättra bilens utseende. Saker du behöver
Skruv driverRatchet /uttag setMasking tapeSand papper (400 och 800 grit) Gnugga alcoholRagPaint kod för att matcha din bil (finns inuti dörrkarmen eller inuti handskfacket) Pliable tråd (t.ex. svetstråd) Automotive primerAutomotive paintAutomotive klart coat paint
Visa fler instruktioner
1

Hitta färgen koden för att få den exakta färgen på din bil. Du hittar kulörkod innanför dörrkarmen eller inuti handskfacket. Eller så kan du kolla med bilhandlare som säljer samma typ av bil. Ta färgen koden till en bil färghandel eller Body Shop och de kan blanda exakta färgen för dig.
2

bort spegeln från bilen. Öppna den främre luckan och använda en platt skruvmejsel för att ta bort den bit av plast i det främre hörnet av dörrpanelen där spegeln fäster bilen. Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort de två eller tre muttrarna som håller spegeln till bilen. Koppla bort alla kablar genom att knäppa loss kontaktdonet där trådarna möts. Ledningar finns endast på bilar med uppvärmda eller elektriska speglar.
3

Täck själva spegelglaset med maskeringstejp. Sand hela plast spegelhuset med 400 grit sandpapper. Sand tills plasten är mjuk och scuffed. Sand plasten igen med 800 grit sandpapper för att jämna ut repor gjorda av 400 slippapper. Torka av plast med alkohol och en trasa för att avlägsna damm och skräp från slipning.
4

Placera kabeln runt bultarna på slutet av speglarna. Vira tråden tätt flera gånger runt varje bult. Knyt den långa änden av kabeln till en stege, trädgren eller struktur i ett väl ventilerat utrymme. Spraya ett tunt lager primer på de slipade områden runt hela spegeln. Gå över den första beläggningen med en något tjockare andra skikt av primer. Låt primern torka helt.
5

Spraya ett tunt lager färg på varje spegel. Innan den första beläggningen torkar helt, lägg på ett andra och tredje tunt skikt av färg. Varje skikt bör tillämpas medan det befintliga pälsen är fortfarande klibbig.
6

Applicera tre eller fyra lager av klarlack måla. De rockar bör vara tunt och jämnt besprutas. Låt speglarna torka helt innan du tar bort dem från den hängande tråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83186.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.