Hur vet jag vilken hjulen Ha en Deep Dish Look?

Möjligheten för en bil att använda ett hjul med en tjock läpp (den djupt fat utseende) beror på konstruktionen och installationen av hjul och axlar på din bil . Vissa bilar är helt enkelt inte kan använda deep-dish fälgar eftersom deras axlar och hjul mittlinje sitter nära den yttre kanten av kroppen, och de kräver alltså hjul med positiv eller neutral offset. Du kan maximera looken genom att noggrant välja hjul som är kompatibla med din bil. Instruktioner
1

Bestäm förskjutningen och dimensionering av fabriken hjul på din bil. Hjul kan komma med en positiv förskjutning, en neutral offset, eller en negativ offset. Offset är avståndet mellan centrum navet och centrumlinjen av hjulet. Den djupa skålen utseende kommer från en negativ offset hjul. På en negativ offset hjul, det finns betydande avstånd i sidled mellan navet och hjulets yttre läppen. Detta avstånd ger den djupt fat look. Vissa tillverkare design specifikt sina bilar för att använda negativa-offset hjul för att maximera hjulets läppen, men för fordon som inte är särskilt utformade på detta sätt, kommer en negativ offset hjul passar inte, eftersom däcket kommer att gnugga fender när suspensionen komprimerar.

2

Kontakt stora hjul tillverkare för att se om de gör ett hjul med en negativ offset för ditt fordon. Många tillverkare gör negativ offset hjul eftersom deep-dish fälgar är mycket önskvärt. Även om ett fordon med positiv-offset hjul inte kan använda ett djupt fat hjul, flera tillverkare maximera läppen med trick som konkava hjulens ekrar, eller läppar som sträcker sig över däcket kanten för att ge intryck av en djup tallrik.

3

Undvik stor diameter hjul. Stor diameter hjul är populära, men deras storlek begränsar djupt fat alternativ i fordon som använder styrd offset hjul. Genom att hålla sig till mindre diameter hjul, kommer du att ha större flexibilitet att få den djupt fat look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86541.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.