Hur du gör din egen Rack Bil Ski

Även kommersiella skidhållare har många extrafunktioner, uppfyller deras kärnkomponenten samma behov som en gör-det-själv version: Att transportera skidorna utan att de skadas. Om din bil har en pakethållare och du behöver bara en grundläggande ski rack, kan du göra din egen för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver Sida 2 brädor, 2 inches med 4 inches
fallskärm sladden Mountainbike innerslangar
8 trä bultar, 2 inches lång
Utility Knife
Pencil
Elektrisk borr
Visa fler instruktioner
1

Mät och skär två och fyra brädor. Som en del av räcket, kommer de sitta vinkelrätt pakethållaren rälsen när du är klar. Mät och kapa dem så korten kommer att vila på rälsen och sträcker sig förbi dem med 2 till 3 inches på varje sida av fordonet.
2

Placera korten på marken som om de vore på plats på taket. Den breda sidan av thee två-av-fyra bör vara topp och bottenyta. Några inches från kanten av två och fyra, lägger en skida lägenhet i båda styrelserna. Markera en punkt i mitten av brädan längs båda kanterna av skidan. Upprepa denna process för nästa ski, lämnar ca 2 inches mellan kanterna närmaste kanterna på de två skidor.
3

Borra ett hål på varje markering du gjort med pennan. Det bör finnas två hål på varje kort för varje skida, så ett par skidor skulle resultera i åtta hål som borras. Dessa hål är där skruvarna förankra spännband som håller skidorna till styrelserna kommer att gå.
4

Kapa slangen i sektioner som är ca 2 inches längre än bredden på skidorna . Först skär över röret, vilket skapar en mindre slang. Gör sedan två snitt längs längden av det mindre röret. Snitten ska vara 180 grader ifrån varandra. Detta kommer att skapa två lika stora bitar som kan tillplattad, varje del bildar en rem, och varje skida kräver en rem på båda styrelserna. Placera lappar över hålen på skivorna.
5

Skär ett litet kryss i varje del av röret där det läggs över hålet på bara ena sidan av skidan. De två snitten för X behöver endast vara tillräckligt stor för en träskruv att tryckas igenom - ca 1/2 tum. Fäst ena änden av röret i trä med en av bultarna.
6

Placera en skida tillbaka på brädorna och sträcka slang över skidan hålet på andra sidan. Sträck slangen tätt nog över skidan, så skidan inte vickar eller glider på egen hand. Men vill du att kunna glida skidor under gummit. När de väl placerade och sträcks, markera bit slang där det läggs över hålet och upprepa steg 5. Upprepa processen tills alla band har installerats.
7

Fäst två och fyra till pakethållare med fallskärm sladden. Fäst skivorna på plats genom att linda repet över och under styrelser och takräcke. Fäst med en slipknot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84329.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.