Hur man installerar en lastbil Box

En lastbil box kan vara ett mycket praktiskt komplement till din bil. Det ger dig en plats att lagra dina verktyg och förnödenheter samtidigt som sängen av din lastbil klar för andra objekt. Det finns två typer av rutor för en lastbil, side mount och kors mount. Båda typerna montera på ett mycket likartat sätt. Saker du behöver
borrmaskin
bits metallborr
Grundläggande verktygssats
Måttband
Märkpenna
Körnare
Momentnyckel
Skyddsglasögon

Visa fler instruktioner
1

Mät längd, bredd och djup både lådan och flaket för att säkerställa en bra passform.
2

Placera lådan i den position du anger i sängen av lastbilen. Addera 3

Öppna locket på lådan, utsätta monteringshålen. Använda märkpenna, göra märken där hålen finns.
4

bort lådan från sängen av din lastbil. Se till placeringen av varumärkena lämnar minst en halv tum av metall från sängens kant. Med hjälp av körnare, gör en pilot buckla i mitten av varje av markeringarna för borren att följa.
5

Använd storlek borr som anges i anvisningarna för lastbilen rutan för att borra hålen genom bädden av din lastbil där du markerat.
6

Placera trucken tillbaka lådan på plats och sätta tillhandahålls muttrar, bultar och brickor på plats för att säkra lådan i ett stationärt läge. Dra åt dessa bultar till det moment som anges i bruksanvisningen.
7

Stäng locket till lådan och kontrollera om det överdrivna luckor eller ojämna montering. Tryck på rutan för att göra vissa att det inte kommer att röra sig när man kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84225.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.