Hur man väljer en dragkrok

Dra ett släp bakom bilen kan vara mycket enklare och säkrare om du har rätt dragkrok. Det är viktigt att veta bilens dragkraft samt mängden last du planerar att dra när du väljer en dragkrok. Här är några saker du bör titta efter när du väljer en dragkrok för din bil. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av släpvagn du kommer att dra. Du använder en annan hake om du drar ski jets än vad du gör om du drar ett lager trailer.
2

Vet vad lastkapaciteten är av trailern som du använder. Var säker på att du inte fyller på släpvagnen mer än din bil kan dra ett säkert och effektivt sätt. Du är bara att be om problem om du går över säkra viktgränser. Addera 3

Leta efter en dragkrok som har rätt uppgång eller nedgång när det är på din bil. Detta är viktigt så att vagnen drar nivå. Om en släpvagn är inte nivå, lägger onödig belastning på både bilen och släpet.
4

Kontrollera att dragkroken har tillräcklig säkerhet kedjor och lås. Detta lägger ytterligare ett lager av skydd för dig och din bil som du dra en släpvagn.
5

Undersök en hake för dess konstruktion. En kvalitet skumt bör pågå i många år. Ett väl konstruerat skumt kan göra just det.
6

Lär dig hur korrekt att fästa släpets och ta bort den från bilen. Om ett hitching systemet är för svårt, hitta ett annat skumt.
7

Välj en ansedd skumt återförsäljare. Han kan hjälpa dig att få den bästa skumt för din släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94869.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.