Hur man bygger en Drag Car

Däcket brännande, är motor rytande effekt av en dra bilen inte bortom räckhåll. Det finns många eftermarknaden modifieringar som kan göras för att skräddarsy din nuvarande bil i din egen dragrace bil. Byt ut motorns, rekonstruera kroppen, sänka fjädringen, ändra avgassystemet och ersätta däcken. Designa bilens exteriör för att passa dig, och på nolltid, har du byggt en egen dragster. Instruktioner
1

Installera en kompressor eller turbo till fordonets motor. Högpresterande eftermarknaden tillägg som superchargers och turboladdare är avgörande för att öka kraften i bilen. De blåser in mer luft i förbränningsrummen i motorn, vilket gör bränslet brinner snabbare och öka motorns hästkrafter.
2

Sänk fordonets fjädring och ersätta absorbenter lager chock med höga stötar Performance Racing . Detta kommer att lägga till den sportiga överklagande av fordonet och få det att se mer aggressiv. Sänkning bilens fjädring också sänker tyngdpunkten, vilket förbättrar hanteringen. Den jämnare attraktionen, desto lättare är det för att fordonet ska bibehålla en konsekvent knuff framåt, förbättra aerodynamiken och i slutändan göra bilen snabbare.
3

Ändra avgassystemet. Några enkla ändringar av fordonets avgassystem kan dramatiskt öka hästkrafter. Undersök slangar av avgassystemet för igensättning och skador. Bucklor och igensättning i systemet kan reducera kraften som produceras av motorn, och hindra den från att producera ljudet muskelbilen vanligt bland dessa bilar. Byt ut ljuddämparen med en eftermarknad högpresterande version.
4

Byt beståndet kroppen med ett slipat effekter kit. Online auto tillbehör sajter som Andys Auto Sport och R & R Racing har många olika mönster du kan välja. Marken effekter ändringar, som att lägga ett frontspoilern, eller en ramluft huva för att öka hästkrafter och ger ytterligare luftflöde till motorn, kan också se snygg på din dra bilen. Lägga marken effekter är ett annat sätt att förbättra aerodynamik i bilen.
5

Byt ditt lager däck mönsterdjup gata med höga slicks Performance Racing. Dessa däck är bredare, plattare, och något för lågt för att ge bättre grepp på banan.
6

Installera en bur och en brandsläckare för rätt säkerhet. Även om din dra bilen är bara för show och kommer aldrig se användning på banan, är ingen dragrace bil komplett utan en bur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84663.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.