Hur berätta om My Generation V 454 är en Bowtie Block

Generation V 454 motor är en big block motor tillverkades först av Chevrolet 1991. Olika versioner av big block motor har tillverkats genom åren, inklusive en V 454 fluga block motor, vilket är en motor utformad för högpresterande fordon. Fluga blockera versioner av V 454 är liknande i design med andra modeller, men alla motorer varierar i mindre detaljer. Leta efter små skillnader i detalj för att avgöra om din V 454 är en fluga blocket. Instruktioner
1

Öppna huven på bilen där V 454 motorn är utrustad.
2

Undersök cylinderväggen. Fluga block v 454 motorer har Siamese cylinder väggarna, som är angränsande cylindrar som delar en gemensam vägg inom ett block motor. Om dina cylindrar inte delar en gemensam vägg, har du inte en fluga V 454 motor.
3

Undersök ytan däckplattan, vilket är den stora stålplåt som täcker cylindrarna. Fluga V 454 motorer har en tjock däcksplatta som innehåller blinda gängade hål head bolt. Blind gängade huvudet bulthål är maskin skurna hål grävde i däckplattan till ett visst djup, utan att gå hela vägen genom däcket plattan. Om huvudet bulthålen går hela vägen genom däcket plattan, har du inte en fluga V 454 motor.
4

Undersök huvudlagret skott som maskinen gjutna förlängningar som stöder vev (nära kamaxeln), och leta ramlageröverfallen, vilka är de upphöjda fästen som innehåller hål för att hålla skruvarna. Fluga V 454 motorer har fyra bult ramlageröverfall, som är ramlageröverfall innehåller fyra hål maskin borras. Om det inte finns fyra hål i ramlageröverfallen, har du inte en fluga V 454 motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86440.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.