Hur man lägger in en förgasare adapter för en 4BBL

En fyra-FAT förgasare är ett bra sätt att öka hästkrafter på din förgasare fordon. Under år tidigare, för att uppgradera från en två-FAT förgasare till en fyra-FAT förgasare du tvungen att ändra hela insugningsröret, vilket är dyrt och tidskrävande. Vissa företag är att eliminera denna förändring över genom att erbjuda en två-fat till fyra fat adapterplatta. Denna platta har en bas som är tillräckligt liten för att bulta fast till två-fat insugningsrör, men inloppet är större för att tillåta en fyra-FAT förgasare skall bultas fast på. I satsen ingår även alla muttrar, bultar och behövs packningar. Saker du behöver
Repair manual (Chilton eller Haynes) katalog Ratchet
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna fordonets huv och lokalisera fallet luftrenaren, den stora cirkulär eller oval hölje ovanpå motorn. Lossa och ta bort vingen stil mutter (er) och dra hela huset bort av motorn, utsätta förgasaren nedan.
2

Ta bort alla accelerator kablar, chokevajrar, vakuumledningar, bränsleledningar och elektronik från förgasaren. Denna process varierar kraftigt beroende på typ av förgasare, så hänvisa till reparationshandbok för specifika riktningar. Addera 3

Lossa och ta bort bulten eller muttrarna som håller förgasaren på insuget. Dra förgasaren upp och stänga av insugningsröret. Ta bort förgasaren packningen från insugningsröret.
4

Placera adapterns packningen på insugningsröret och sitta adaptern på insugningsröret. Dra åt muttrarna för att hålla kortet till de specifikationer som anges i adaptern handbok, med momentnyckel och en socket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86610.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.