AMC 360 Edelbrock Headers Installation

I 360 V-8 erbjudanden gott om kraft för mindre AMC bilar. För ökad prestanda, kanske du vill installera en uppsättning av Edelbrock headers, för att hjälpa utvisa avgaser mer effektivt. Installationen är enkel, men om din AMC 360 omfattar AIR smog systemet, Edelbrock headers är inte kompatibla med din ansökan. Saker du behöver
Exhaust header packningssats
Standard mått Hylsnyckelsats w /spärr
Visa fler instruktioner
1

Lossa bultarna fästa befintliga avgasgrenrör till avgasrör, sedan lossa och ta bort bultarna som fäster grenrör till 360 blocket. Ställ in skruvarna åt sidan.
2

Skrapa bort eventuella rester av avgaser packning som kan fästas på blocket. Använd en stålborste och rengör avgasportarna på blocket, om det behövs.
3

Placera diamantformade avgasröret packningar på varje avgasröret. Skjut en av Edelbrock headers i motorrummet, och rada upp på förarsidan av blocket. Du måste göra det på ett sådant sätt att det finns spelrum med rattstången.
4

Rada upp bulthålen i huvudet med hålen på blocket. När uppradade, placera huvudavloppskanal packningen mellan sidhuvudet och blocket. Dra åt alla bultar på huvudet helt, fäst sedan avgasröret till botten av huvudet. Upprepa detta steg för passagerarsidan av 360 blocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87371.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.