Hur sänka en 2008 GMC Truck

Sänkning ditt 2008 GMC Truck åstadkoms genom att ta bort din lastbilens fabriksinstallerade chocker och stöttor och ersätta dem med egna eller eftermarknaden delar. Byte av fabrikens chock och stöttor med en eftermarknad systemet kan du bestämma hur mycket du vill kroppen sänks. Dessutom kommer du att ha tre alternativ för att sänka den främre mer än ryggen, hålla fordonet nivå eller sänka bak mer än framsidan. Saker du behöver
Hydraulisk lyft
Däck järn
Ratchet set
Breaking bar
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

recension fabriken specifikationer för just din GMC-modellen, som kommer att berätta vilka montage system används för att fästa den chock och fjäderben kombination samt dess längd. Köp en eftermarknad som använder samma monteringssystem och sänker din lastbil till önskad höjd.
2

Lyft huven på din bil. Sätt GMC på hydraulisk lyft och lyfta upp det ungefär en fot från marken. Ta däcken med järn. Ta bort skruvarna från toppen av stöttan höljet belägen ovanför hjulet väl. Det kommer sannolikt att vara tre av dem.
3

Demontera skruven fäster främre fjäderben kombination med kontrollgruppen av styrmekanismen. Chocken och fjäderben är inte längre kopplad till fordonet, men du kanske inte kan ta bort det på grund av mekaniska komponenter som är i vägen. Om så är fallet, lossa krängningshämmaren och styrlänkaget från kontrollgruppen. Sätt din egen eller eftermarknaden på plats där på stocken var. Fäst den med kontrollgruppen och strut bostäder.
4

bort de bakre stöttor och stötar genom att unbolting varje kombination från kroppen av fordonet och därefter ramen. Varje kombination ska fästas på fordonet genom fyra bultar: två fäst vid kroppen och två fäst vid ramen. Placera reservdelar där beståndet kombinationen var och skruva dem till dem kropp och ram av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86613.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.