Hur man programmerar Nissan Altima 2002 Keyless Fjärrkontroller

Keyless inträde fanns tillgänglig på S, SE och SL-modeller i 2002 Nissan Altima. Basmodellen var inte utrustad med Keyless-entry modulen, och kan inte synkronisera med fjärrkontroller. Du kan avgöra vilken modell din Altima är genom att undersöka den bakre decklid, trim nivå är noterat. Om klädseln inte anges, eller om det enda märke är "2.5", den Altima inte har Keyless-entry modulen, programmering kommer inte att fungera. När du anger programmeringsläget, är tidigare lagrade koder raderas. Du måste programmera tidigare programmerade fjärrkontroller. Instruktioner
1

sitta i din Altima förarstolen. Stäng dörren, och sedan låsa den med huvudströmbrytare på dörrpanelen.
2

in och ta ut dina nyckeln ur tändningslåset cylindern sex gånger inom 10 sekunder. Om korrekt utförd, kommer bilens lampor blinkar. Se till att du ta ur nyckeln helt varje gång. Om det utförs för långsamt eller för snabbt, kommer Altima in inte programmeringsläge.
3

Sätt tillbaka nyckeln. Vrid den till tillbehör läge (märkt "Acc" och "2"). Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen en gång inom fem sekunder efter att vrida nyckeln till tillbehör läget. Bilens lampor blinkar, signalering sändaren har programmerats.
4

Tryck "Lås" och sedan "Lås" på dörren-panelens huvudströmbrytare. Tryck på valfri knapp på nästa keyless inresa fjärrkontrollen du vill programmera. Lamporna blinkar igen, vilket indikerar att sändaren har programmerats.

Upprepa det här steget för varje ytterligare fjärrkontroll du vill programmera, inklusive tidigare programmerade fjärrkontroller.
5

Vrid nyckeln till "Off" och ta bort den från tändningen cylindern. Tryck på "Lås upp" på huvudströmbrytaren, och sedan öppna förardörren för att slutföra programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83951.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.