Gör en eftermarknad avgassystem, Chip och ett intag arbeta tillsammans?

En motor är ett system av delar som alla arbetar tillsammans. Eftermarknaden prestanda delar kompletterar vanligen varandra för ökad motorprestanda. Aftermarket Exhaust

en eftermarknad avgassystem är generellt större i diameter än beståndet avgassystem och har en mer lättflytande ljuddämparen. Syftet med en prestanda avgassystem (tillsammans med ett bättre ljud) är att få använda motorn gaser ut ur bilen så effektivt som möjligt. Detta gör det möjligt för motorn att arbeta mer effektivt och göra mer makt.
Aftermarket Chip

Enkelt uttryckt en eftermarknad remaps datachip tändsystemet med annat bränsle och inställningar luft för en effektförstärkning.
Aftermarket Inlopps

sida av motorn där luft kommer in kallas inloppssidan av motorn. I lager formen, de flesta luftintagen är restriktiva. Genom att ersätta intaget med större diameter slang och ett fritt flöde luftfilter, är mer luft som levereras till motorn för mer effekt och oftast bättre gasrespons samt. Hur de fungerar tillsammans

Dessa tre delar kommer i allmänhet att arbeta tillsammans i varierande grad. Den extra luften från intaget matchas med den extra bränsle, gnista och tidtagningen från chipet. Avgaserna blir då motorns förbrukade gaser ur motorn snabbare än en stock avgaser. Resultatet är mer kraft och respons från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96337.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.