Hur förbelasta en Turbo

En turbo använder avgaserna från en förbränningsmotor för att snurra en frisk pump luftturbin. Den turbin pumpar bokstavligen syrerik luft in i förbränningskammaren (er) i motorn, vilket ökar brinnande effektivitet och i sin tur ökar den totala motoreffekten. En turbo är effektivare på att pumpa in frisk luft i en motor desto snabbare det blir, och denna åtgärd är beroende av både varvtal och motorbelastning, när en turbo har förinstallerat, har turbinen huvudsak körts igång med fordonet står stilla att få mer makt för take-off. Instruktioner
automatväxellådor
1

Starta bilen och bromspedalen för att låsa bromsarna.
2

Flytta din bil till "drive" tryck sedan ned gaspedalen när du fortsätter att hålla ned bromsen. Använd en varvräknare som en guide och rev motorn upp till 2000 RPM. Om det inte finns någon varvräknare, rev motorn tills fordonet börjar röra sig framåt, även när foten håller ner bromspedalen. Denna åtgärd kommer förspänning eller "spool up" turbon.
3

Släpp bromspedalen och samtidigt trycka ned gaspedalen. Den förinstallerade turbo ger dig pigg acceleration från stillastående, ger dig extra hästkrafter för situationer, till exempel sammanslagning på en motorväg eller tollway på rampen. Addera manuella växellådor
4

Starta fordonet, kopplingspedalen trampas ner och flytta in i första växeln.
5

Använd en varvräknare till rev upp motorn till ca 2000 rpm. Om ingen varvräknare finns, rev motorn något, men inte över-rev.
6

Håll motorn på ca 2000 RPM släpp kopplingen samtidigt som du trycker på gaspedalen. Accelerationen från en stående start kommer att vara livlig. Med ingen varvräknare, rev motorn något, släpp upp kopplingspedalen och tryck på gasen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84371.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.