Hur man installerar en platt säng på en 1998 S-10

En platt säng på en Chevrolet S-10 lastbil kan vara användbara för ett antal saker. Platta sängar gör det enklare att lasta gården lastbilar när de utför större, om inte alltid tyngre laster, och platta sängar gör ett billigt alternativ till att ersätta skadade sängar. Använd tryckimpregnerat styrelser att hjälpa avvärja skador orsakade av insekter och väder, och även att göra flaket anpassade till vad du behöver det för att göra. Saker du behöver
6 tryckimpregnerat brädor, 2-by-12-by-8 Sida 2 tryckimpregnerat brädor, 2-av-6-av-6
Electric drill
4-tums Galvaniserad trä skruvar
Tryckimpregnerat ombord, 2-av-4-av-6 från 4 galvaniserade eller rostfria vagnsbultar, 1/2-by-4 tums
8 galvaniserade eller rostfria brickor, 1 /2 tums
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna stålflak från lastbilen genom att först unbolting sängen från ramen, sedan unbolting nacken tankluckan från bakom gasen dörren. Lossa kablaget på hytten, men behålla ledningar som går till bromsljusen.
2

Bolt varje 2-av-6-av-6 till lastbilens sängen monterar använder vagnsbultarna. De bör vara vinkelrät mot linjerna i lastbil, eftersom de är de stöden för flak. Detta är en tillfällig installation.
3

Lay två av de 2-av-12-genom-8 brädor vid ändarna av de 2-av-6 brädor för att skapa ändarna av flat bed. Dessa nämnder kommer att monteras på trucken över drivhjulen. Använd träskruv för att fästa dem på plats.
4

Ta vagnsbultarna från bärbalkarna, den lägger sista fyra 2-av-12-genom-8 brädor i sängen. Se till att dessa är även, sedan säkra dem på plats med träskruv.
5

Använd 2-by-4-av-6 styrelsen att skruva på baksidan av flaket. Detta stycke kommer att hindra säng brädor från splittring med användning. Skruva den bakre bromsljus på botten av detta forum, sedan installera kabelnätet bärgades från ersättas flaket, fästa trådarna till botten av lastbilen nya platta säng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86611.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.