Hur man installerar ett Hypertech programmerare i en 2000 Silverado

Den Hypertech Max Energy Power Programmer för 2000 Chevrolet Silverado tillåter dig att optimera din lastbil färddator inställningar. Programmeraren fungerar för både gas-och dieseldrivna Silverados och även arbetar med dem som har det E85/Flex alternativet Fuel motor. Den Hypertech Max Energy Power Programmer kan göra justeringar till lastbilens växlingspunkter, bränsle kartläggning, tändsystem, rev limiter, hastighetsmätare, motorkylning och många andra datorstyrda system, för att pressa ut maximal kraft och effektivitet. Saker du behöver
Hypertech Max Energy Power Programmer (modell # 32000) katalog Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Se till att din Silverado batteriet är fulladdat innan du ansluter Hypertech programmeraren till din bil. Ta ut säkringarna för OnStar-systemet, stereo, larmsystem samt alla andra eftermarknaden tillbehör du kan ha installerat i fordonet. Se din bruksanvisning för placeringen av dessa säkringar. Använd en säkring avdragare för att ta bort säkringarna om du har svårt att göra detta med fingrarna.
2

Koppla loss alla tillbehör som är anslutna till cigarettändare och hjälpkraft belägna inuti fordonet. Håll dörrarna till lastbilen stängd för att undvika onödigt buller som gjorts av "dörren på glänt" klämta.
3

Anslut den medföljande programmering kabeln till Hypertech programmeringsenhet och anslut sedan den andra änden av programmeringen kabeln till lastbilens diagnostiska länk. Den diagnostiska länken är placerad på undersidan förarsidan delen av instrumentpanelen, mellan dörren och rattstången. Vrid tändningsnyckeln till "ON" läget, men starta inte din lastbil till
4

initiera programmeraren. Se till programmeraren bruksanvisning att lära sig att utföra ändringar i din Silverado datasystem. Slå inte på fordonet, lämna fordonet eller koppla programmeraren tills programmeringen är klar.
5

Koppla Hypertech programmerare från fordonets diagnostiska länk när du är klar med programmeringen fasen. Installera om alla fordon säkringar dig bort och ta din bil ut för en provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84175.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.