Hur man installerar bränsleledningarna från Gas Tank till Förgasare

Installera bränsleledningar från bensintanken till förgasaren på din bil är inte extremt svårt. Processen är en som är ganska enkel, men genomförandet av dra bränsleledningar från gasen tanken till förgasaren måste hanteras med omsorg så det finns ingen risk och bränslet levereras på rätt sätt på din motor. Följ några enkla steg för att installera bränsleledningarna från din bensintank till din förgasare. Saker du behöver
Bränsleläckage
Bränsle-line Clippers
Bränsle-line kopplingar Flighter Crescent skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera petcock på bränsletanken eller bränslepumpen. Lokalisera bränslemunstycket och skjut en koppling över änden av bränsleledningen. Skruva fast bränsleledningen på munstycket.
2

Dra ner bränsleledningen med skiftnyckel och börja köra linjen från bensintanken till platsen förgasaren. Fäst bränsleledningarna till en tvärbalk eller en del av fordonets ram med några inches med buntband.
3

Klipp änden av bränsleledningen med Clippers där linjen når fram till förgasaren munstycket. Du vill inte ha något slack i bränsleledningen. Skjut en koppling på linan och skruva fast den på förgasaren munstycket.
4

Dra kopplingen ned med månskäran skiftnycklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83418.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.