Hur man sätter rubriker på en Chevy Caprice Classic

Byta lager, gjutjärn grenrör med rubriker kan förbättra kraften i din Chevy Caprice. Rubrikerna kan också ge en liten ökning av bränsleekonomi, eftersom de hjälper bort avgaserna effektivare än den installerade fabriken förgreningsrörsystemet. De flesta rubriker erbjuder en rak "bolt-on" montering, utan behov av kostsamma stänkskärm eller ramen modifiering. Om din bil har ett fäste syresensor i fabriken grenröret, vara säker på att använda rubriker med samma funktion. Detta kommer att bidra till att hålla bilens funktion utsläpp utrustning ordentligt. Saker du behöver
Jack
Jack står
Wrench in
Header packningar
Visa fler instruktioner
1

lyfta fordonet med domkraft och Använd pallbockar att stödja det.
2

bort batteriets minuspol från batteriet, genom att vrida klämman motsols för att lossa den. Addera 3

Ta bort de avgaser bultar, som är belägna där avgasrören möta utblåsningsgrenrören, genom att vrida moturs bultar. Ta avgasrören. Dessa skruvar är oftast rostiga, så de ofta måste skäras bort.
4

bort avgasgrenröret bultar, genom att vrida dem i moturs riktning. Ta utblåsningsgrenrören. Rengör packningen material utanför avgasportarna.
5

Sänk rubriker på plats och skjut den nya packningen mellan sidhuvudet flänsen och motorn, med skruvarna för att hålla dem på plats. Dra avgas bultar, genom att vrida dem medsols, med början i mitten av flänsen och arbetar mot utsidan.
6

Anslut avgassystemet. Många gånger fabriken avgaser inte kommer att vara kompatibla med huvudet systemet och nya ledningar kommer att tillverkas.
7

Anslut den negativa polen på batteriet. Höj bilen med domkraften och ta bort domkraften Sänk fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84372.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.