De Bästa Infant Speglar för bilar

De bästa spädbarn speglar för bilar är de som inte skymmer förarens sikt, vilket gör att föraren och barnet att komma fram på ett säkert sätt. Det är vanligt att föräldrar eller vårdgivare som driver att vilja övervaka spädbarn ridning i baksätet. Föraren kan se till att barnet är säkert och också ge henne ett snabbt leende medan i transit. De säkraste spädbarn speglar för bilar är de som inte tar upp mycket plats och - om de faller eller blir lös från sina fästen - inte kommer att skada föraren eller barnet. One Step Ahead

One Step Ahead är en online-återförsäljare som ger spädbarn och barn produkter från flera tillverkare. Den testar alla produkter som säljs och ibland designar egna produkter för att uppfylla sina normer för säkerhet, bekvämlighet och prisvärdhet. Secure View Mirror är en sådan produkt testad och erbjuds av One Step Ahead. Secure View Mirror har krocktestade och har visat sig tillförlitlig vidhäftning väl till bilens befintliga backspegel. Spegeln har en svängbar gångjärn som tillåter förare att justera spegeln vänster, höger, uppåt eller nedåt för att uppnå en önskvärd vinkel. Det rör sig oberoende av backspegeln så att föraren kan hålla en konstant fokus på trafiken bakom honom och kolla om barnet i ryggen samtidigt. Spegeln har säkerhetsfunktioner som inkluderar en okrossbar spegel och en mjuk, formad ram. Vid 2.25 inches square, är spegelns visning ares adekvat och ändå liten nog att inte störa förarens siktfält i den främre vindrutan.
Easy View Back Seat Spegel

Easy View Back Seat Mirror gjorts av Sunshine Kids är en annan spegel som är säkert och diskret. Den är placerad på baksidan av bilen i motsats till i fronten på backspegeln. Spegeln fäster vid ett nackstöd i baksätet och kan justeras upp till 360 grader så att den kan svänga för en ideal bild av spädbarnet. Förare kan justera spegelns position i baksätet innan körning, när bilen står stilla, att rikta spegeln med både barnet och backspegeln så att en snabb blick på det är allt som behövs. När rätt placerad, kommer förarna inte justera rea-rsikt spegel eller baksätet spegeln för att se barn som rider på ryggen. Spegeln ger ytterligare säkerhetsfunktioner, såsom okrossbart reflekterande material, har krocktestade och är säker på att förbli säker, även vid en olycka. Eftersom spegeln fäster på nackstödet, kommer det försämrar inte förarens sikt genom bilens bakruta.
Se baby Mjuk Mirror

annat baksätet alternativ för speglar babyskydd är det se bebis Soft Mirror gjorts av Safety First. Denna spegel ger en bredare visning ram som mäter upp till 10,5 inches i diameter. En mjuk stoppning ramar spegeln och åtgärder 11 inches bred med 13,5 inches lång. Som med de nämnda andra produkter, har denna spegel är krocktestad för säkerheten och har en okrossbar spegel, ett mjukt tyg ram och polyester fästdynas. Spegeln fäster vid en baksätet nackstöd och har en inre trådram som tillåter spegeln att böja för en nära passform med nackstödet. En slip hake och ögla rem hjälper till att hålla spegeln på plats och förhindrar växling under körning. Spegeln kan justeras för att flytta åt vänster eller höger och upp eller ner för att få den perfekta vinkeln. Väl inställd, men det behöver inte justeras ofta för att hålla barnet i vyn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85037.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.