Hur öka Dodge 3500 hästkrafter

Dodge 3500-serien lastbil har rykte om sig att vara en tuff lastbil och upp till nästan varje utmaning. Men som allt annat fordonsindustrin, kan Dodge ägare vill ha mer makt. Det finns två företag som erbjuder sätt att få mer makt från Dodge truck, oavsett om det är gasdrivna eller har Cummins diesel kraftverk. Medan det finns andra motormodifieringar tillgängliga för att öka hästkrafter, ligger fokus här på att uppgradera datorchip. Superchip erbjuder uppgraderingar som börjar med 1998 Ram, medan Bully Dog börjar med 2002. Saker du behöver
Superchip modul
Bully Dog spår /Tuner
Bully Dog Performance Management Tool Review SD
Visa fler instruktioner
Superchips
1

Köp Flashpaq från Superchips som är korrekt för årsmodell och motortyp av lastbilen. Flashpaq är tunern som erbjuds av Superchips som uppgraderar chippet i truckens dator. Att kunna styra datorn gör bättre användning av tillgängliga hästkrafter. Dessa moduler är år och motorns specifika, så dubbelkolla innan du köper.
2

Anslut Flashpaq i den diagnostiska porten av lastbilen med den medföljande kabeln. Denna port är oftast under instrumentbrädan, nära rattstången.
3

Effekt upp Flashpaq. Följ instruktionerna för att nå tuning sektionen önskas. Till exempel, tryck på Enter-knappen efter att ha valt alternativet Performance Tuning. Den Flashpaq Enheten kommer då att gå igenom efterföljande skärmar, vilket fick frågor med svar beroende på önskat resultat.
4

Koppla ur Flashpaq på färdigställandet. Trucken är nu uppgraderad och redo att gå.
Bully Dog
5

Köp modulen Bully Dog bäst lämpade för det önskade resultatet. Bully Dog moduler inte bara ställa chipet, men också fungera som motor övervakning, spårvidd, och diagnostiska apparater för den valda lastbilen. Dessa produkter är också året och motorns specifika.
6

Anslut strömkabeln för antingen Performance Management Tool (PMT) eller Triple Dog GT Gas Gauge /Tuner i säkringsdosan i motorrummet. Kör tråden genom befintliga genomföringar i brandväggen. Det finns ingen anledning att borra igenom brandväggen, om inte av personliga preferenser.
7

Koppla den andra kabeln till den diagnostiska porten under instrumentbrädan.
8

Kolla på nätet med Bully Dog för uppgraderingar till den modell av tuner och ladda upp dessa uppgraderingar till SD-kortet. Anslut sedan SD-kortet i mottagaren.
9

Kör igenom installationsguiden för att börja använda modulen. Denna inställning kommer att uppgradera datachip i lastbilen och maximera hästkrafter tillgängliga. En fördel med att använda denna modul är att det stannar i bilen och ständigt övervakar datorn, samt krav som ställs på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85489.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.