Hur man gör en Honda Civic snabbare genom att ta ut Chip

Den elektroniska styrenheten, eller ECU, är hjärnan i din Honda Civic. ECU är kapabel att göra tusentals beräkningar per sekund och övervakar varje aspekt av driften av ditt fordon. Det styr luft-till-bränsle-blandningen, bränsleekonomin och begränsar hastigheten hos fordonet för att uppfylla alla statliga lagar. Du kan inte använda bilen om du tar bort ecu men du kan byta ut sitt chip med en eftermarknad, högpresterande chip som gör att din Civic för att springa snabbare. Saker du behöver
10mm
hylsnyckel Omprogrammeras ecu eller eftermarknaden prestanda ECU
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

prop öppna huven och hitta batteriet. Använd en 10mm hylsnyckel för att ta bort de två fästbultarna som håller fast batteriet bältet. Avlägsna remmen.
2

Lossa muttrarna som håller fast batterikablarna. Börja med den svarta minuskabeln och sedan lossa den röda pluskabeln. Ta bort batteriet.
3

Lokalisera ECU, vilket är stort, platt, plast komponent som är omedelbart framför batteriet positionen.
4

Lossa ECU: s tre fästskruvar.
5

Ta bort den främre plastskyddet till ECU med händerna. Koppla bort de tre stora kablage, som är fastsatta med clips, från baksidan av ECU.
6

Dra ECU mot framsidan av bilen och ta bort den. Installera den nya eftermarknaden ecu och anslut kablagen. Sätt tillbaka främre plastskyddet och installera de tre bultar.
7

Byt batteriet i facket och anslut batterikablarna. Byt batteri bälte och batteri bälte fästskruvar. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86600.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.