Hur man Blanda Primer

Förbereda primer kräver ibland blandningen av primer med en aktivator före användning. Denna blandning måste göras noggrant, som kombinerar den exakta förhållandet som krävs för bästa resultat. Medan noggranna mätningar skurits av snitt kan ge dig den precision du behöver, en enklare metod att blanda primer med aktivator är att använda en blandning hink. Den blandning hink komma med anteckningar längs den sida som hjälper dig att lägga förhållandet behövs genom att fylla hinken till den angivna linjen. Med hink och en trä omrörning pinne, kan du blanda primern perfekt varje gång, vilket garanterar en konsekvent skikt som förbereder dina yta för täckfärg för ditt val. Saker du behöver
Primer
Mixing hink
Kompatibel aktivator
Visa fler instruktioner
1

Undersök etiketten på burk primer för att bestämma förhållandet av primer till aktivator som du behöver för att blanda. Förhållandet är listad som två tal, den första mängden av primer, med det andra är mängden aktivator. Till exempel leder en 4:1 dig att blanda 4 delar primer till 1 del aktivator.
2

Lokalisera raden i din blandning hink som anger mängden primer behövs. För en 4-till-1 primer blandningsförhållande, leta efter en linje markerad med ett "4." Häll primern i blandningen hink upp till den markerade "4" linje. Addera 3

Hitta nästa "4" linjen markerad på koppen ovanför den första för ett 4:1 förhållande. Tillsätt aktivator till hinken tills du når denna fyllnadslinjen. Om förhållandet var 4:2, skulle du räkna upp två mer "4" maxstrecken och häll aktivator till den andra raden med ett "4" markeras ovanför den första. Kontrollera att du använder en aktivator för det bestämda primer som du använder.
4

Blanda primern med aktivator i hinken med en trä omrörning pinne. Rör om blandningen kraftigt tills de två vätskorna kombineras. Efter blandning är primern klar för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87223.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.