Boss Plow Bracket Installation

Boss snöplogar konstruerar och tillverkar sina produkter i norra Michigan, vilket ger företaget en perfekt miljö för att testa sina produkter på djupa snöförhållanden. Den SmartHitch är en av chefens innovationer som gör till-och frånkoppling ett kick. Den SmartHitch kräver installation av ett fäste på plogen fordonet. Threse fästen finns för alla större tillverkare av lastbilar och stadsjeepar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Måttband
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna bultarna som håller fast främre dragkrokar till fordon med Hylsnyckelsats och spärrfunktion. Ta bort krängningshämmare bultar i samma metod. Lämna bussningen och fästet fäst vid baren.
2

Rikta de medföljande Push Plattor Beam Support med de främre rambalkar i lastbilen. Bolt stödplåtarna genom rambalkar med medföljande sexkantsbultarna och nylon låsmuttrar.
3

Fäst krängningshämmare i de bakre hålen på skjutbommen stöd med sexkantskruvarna och låsbrickor. Dra åt alla bultar till fingrarna.
4

tråd på bulten avdragare på sexkantbult att installera. Sätt i bulten avdragare genom ramen järnväg och Push Plates Beam Support. Montera låsbrickor och muttrar på bultarna och Dra åt.
5

Ta bort skruvarna som håller fast nedre Valance på stötfångaren och inställda Valance åt sidan.
6

Ta bort bakre fyra bultarna som håller metallplattan sladd. Installera Vinkelkonsol in mellan hasplåten och ramen, och fäst med sexkantsbultarna och låsbrickor. Fäst regelstång genom den tvärgående delen och in i centrum av vinkeln fästet. Säkra fingrarna med låsbrickan och muttern.
7

Fäst skjutbommen med sexkantskruvarna och nylon låsbrickor. Skjut skjutbommen i luften dammen tills den är 15 1/2 tum från marken. Detta kan leda till att luften dammen plasten deformeras något.
8

Dra alla bultar till det rekommenderade trycket med hjälp av diagrammet i avsnittet Resurs som en guide.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87349.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.