Blitz Turbo Timer Instruktioner

Installera en Blitz Turbo Timer garanterar livslängden för turbo på din bil. Efter en aggressiv enhet eller drivs under en längre period, bygger en turboladdare upp en hel del värme. Om motorn stängs av när det är varmt, har turbo inte tid att kallna sedan oljeförsörjningen som kyler den är avskuren. En turbo timer håller motorn på tomgång i ca 30 sekunder till en minut efter att tändningen är avstängd, vilket gör att turbon svalna. Tråd upp Timer

att undvika risken för elektriska kortslutningar under installationen, koppla den negativa polen på batteriet. Nästa, lokalisera kablaget som går till tändningsnyckeln. Detta innebär vanligtvis att ta bort trim rattstången, som i allmänhet finns på med skruvar. Konsultera en workshop manual för mer information.

Anslut adaptern Blitz selen, som köps separat från turbo timer. Anslut förlängningen kabelstam som medföljer Blitz satsen i turbo timern sele. Skarv i en längd av tråd till nödbroms tråd som är tillräckligt lång för att gå ur parkeringsbromsen där turbo timer kommer att monteras. Skarva lila ledningen på selen till tråden som du skarvade in i nödbromsen tråden.
P Om det finns någon tråd för valfria funktioner som du inte kommer att använda, täcker dessa med eltejp för att förhindra ett kort. Ground de två svarta ledare som kommer från sele förlängning till en lämplig plats i instrumentpanelen. Kontrollera att kablarna sitter fast ordentligt till en ren metall yta.
Hook Up vakuumledningen

Hitta ett lämpligt hål i brandväggen för turbo timer s vakuum linje till passera. Om du inte kan hitta ett hål, borra ett. Kör vakuumledningen genom hålet och in i motorrummet tills den når insugningsröret.

Skär vakuumledningen på mitten och sätta i ett "T"-adapter. Den tredje öppningen i adaptern är för turbo timer. Anslut vakuumledningen för turbo timern till adaptern. Kontrollera att de inte vidrör något varmt eller rör sig i motorrummet. Anslut den andra änden av vakuum linjen till turbo timer.
Testa Timer

Anslut batteriet och starta bilen för att testa turbo timer. När tändningen slås av, bör motorn köras under en förutbestämd tid. För att slutföra installationen, montera turbo timer-enheten på instrumentbrädan eller någonstans liknande med den medföljande kardborreband och lim. Du kan också anpassade montera turbo timer på en plats som du väljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83410.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.