Hur får man fler hästkrafter för en 5,7 liters TBI

Den 5,7-liters V-8 TBI motorn installerades i en mängd olika General Motors fordon. Denna små block V-8 är en av GM: s mest modifierbara motorer och kan ändras för att ge extra hästkrafter utan att behöva genomgå en omfattande översyn eller bygga om. Det finns olika eftermarknadsprodukter delar tillgängliga för att öka den totala hästkrafter och prestanda för denna motor. Saker du behöver
Performance tändstift
Aftermarket luftrenare
Performance chip
Avgassystem uppgradering
Turbo
Visa fler instruktioner
1

Byt tändstift med den typ utformad för att ge optimal eftermarknaden prestanda. Prestanda tändstift kan förbättra bränning, minska bränsleförbrukningen och leda till ökad hästkrafter.
2

Installera en högkvalitativ eftermarknaden luftfilter. En högkvalitativ luftfilter kommer att tillåta mer luft att strömma genom din motor. Mängden luft som blandas med bränslet och reser genom motorn är en av de faktorer som påverkar din motorns hästkrafter, vridmoment och prestanda.
3

Installera en prestanda chip. Prestandahöjande chip fungerar genom att finjustera din 5,7-liters motor dator för att skapa en optimal bränsle-luftblandning. Den förbättrade bränsle-luftblandningen kommer att förbättra prestandan och öka bilens hästkrafter genom att tillåta mer effektiv bränsleförbrukning.
4

Uppgradera ditt avgassystem. Genom att uppgradera ditt avgassystem till högkvalitativa prestanda delar, kommer du öka mängden luftflöde som kan färdas genom systemet, så att avgaserna att lämna bilen snabbare. I sin tur, kommer motorn brinna då bränslet mer effektivt.
5

Installera en turbo eller kompressor, beroende på dina önskemål. Båda kan lägga en märkbar mängd hästkrafter till 5,7-litersmotor. Turboladdaren använder återvunna avgaser att generera ytterligare makt. Kompressorn är trissan-driven och använder kraften som genereras av veven och motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96153.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.