Hur Wire en Winch Switch

Det finns inget substitut för en bra vinsch när din bil har fastnat i leran. Dess enorma dragkraft kan frigöra din 4x4 som du förstår grundläggande Vinschtekniksguide. För att styra vinschen, måste du installera en omkopplare i ett bekvämt läge. Detta kommer att sätta på och stänga av samt styra in och ut dragning av kabeln. Installera brytaren är ett av de sista stegen i installationsprocessen. Saker du behöver
Scotch lås kontakter
Avbitare
eltejp
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Kör svart och grönt ledningarna från brytaren till vinschen kontaktor. Den bästa vägen är längs ryktet om fordonet. Var noga med att inte störa förarens reglage eller motordrift.
2

ansluta switchen kablarna till terminalen är på kontaktor märkt för växeln styr. Anslutningarna görs genom att backa bort plintskruven, placera bara tråden under och dra ner terminalen.
3

Kör den röda kabeln från switchen till fordonets tändning. Du kan behöva ta bort en del av instrumentbrädan eller huven för att exponera trådarna bakom tändningslåset.
4

Anslut den röda kabeln från switchen till den röda kabeln från tändningen med en scotch låsanslutning. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden. Detta kommer att tvinga ett metallblad i båda trådarna, skapa en anslutning.
5

Linda anslutning vid tändningen med eltejp. Fäst alla lösa trådar till ramen med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86741.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.