Hur man installerar en lastbil Box i en Nissan Titan

Installera en lastbil låda i din Nissan Titan kan vara både ett lätt jobb och en glädjande en. Korrekt rutan kan uppgradera värdet av din Titan, hålla dina värdesaker säkra och frigöra plats i förarutrymmet, samt förbättra de yttre funktionerna i lastbilen. Att hitta rätt box och betala lite mer för kvaliteten på lådan är viktigt. Med så många olika box typer, märken och priser, är det lätt att bli förvirrad. Stick med en metall låda (företrädesvis diamanter pläterade) för tung lagring eftersom det inte kommer att kollapsa som den plast som. Saker du behöver
box Tool lastbil med hårdvara
Ratchet
Hylsnyckelsats
gummimattan eller skum gummilister (tillval)
Visa fler instruktioner
Hur man installerar ett Lastbil Box i en Nissan Titan
1

Mät lastbilen rutan innan du köper för att se till att den passar ordentligt. Var säker på att det finns ingen borrning inblandad i monteringsanvisningen. Kvalitet lastbil boxar använder en J-bult (hakregel) design för att montera och låsa rutorna till sängens. Pre-montera boxen i sängen av Titan för att säkerställa att det är rätt storlek. Mest välrenommerade återförsäljare hjälper dig att få ut lådan för att testa den för passform och storlek.
2

Bestäm locket typ av lådan. Vissa lådor vända uppåt i flip-top rörelse medan andra öppna från båda sidor. Den flip-top skulle kunna monteras och luckan öppen utan att störa den bakre fönstret eller säng i Titan. Var noga med att ta hänsyn till detta innan montering.
3

Infoga gummigenomföringarna i de fyra förborrade hål i botten av lådan.
4 < p> Placera en längd på gummimattan eller skum gummilister Måttkapat bredden av lastbilen rutan för att dämpa mellan lastbilen rutan och rälsen bädd av Titan. Om du har en säng liner som täcker botten av din Titan, kan du hoppa över det här steget eftersom sängen liner skulle skydda färgen på sängens.
5

Placera trucken rutan i sängen av Titan i den position du önskar. Sätt i J-bult krok under skenan av sängen och sedan peta toppen av bulten i en av gummigenomföringarna in i det inre av lådan och tillämpa bricka och mutter. Dra åt muttern för hand tills du behöver Ratchet och en socket till slut. Gör inte åt och böjas eller buckla sängen järnväg, men få muttern av J-bulten ordentligt.
6

Montera de återstående J-bultar och dra åt på samma sätt.

7

Fyll lastbilen rutan med vad du vill transportera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83086.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.