Vad Tillsatser Kan du sätta med HHO Elektrolys?

HHO är en bränslecell som drar vätgas på efterfrågan från vanligt vatten med elektrolys dras från fordonets batteri genom rostfritt stål, platina rullar eller plattor. HHO generatorer används för att komplettera ett fordons bränsleförbrukning genom att producera ytterligare väte i cellen, som sedan dirigeras och kör direkt in i fordonets bränsleledningen. Även HHO generatorer drar bränsle från vanligt kranvatten, beroende på vilken modell de kan arbeta mer effektivt med tillsatser för att underlätta processen. Tillsatser i vatten

För generatorer med plattor som för långt ifrån varandra, vanligt kranvatten inte kommer att fungera, och du kommer att behöva använda destillerat vatten eller regnvatten istället. Destillerat vatten, men säkert, är inte längre valet rekommendation för HHO generatorer, som många har funnit fler fördelar med att använda buteljerat mineralvatten istället. Använd inte vatten som innehåller klor av något slag, och ett filter kan vara nödvändigt att ta bort oönskade tillsatser. Om du väljer att använda vanligt kranvatten, kommer det att vända ofta brunt och smetar på elektroderna grund ofiltrerade kemikalier. Addera Lye

Även känd som natriumhydroxid, lut kan hittas på de flesta matvaror butiker som pellets, flingor, korn och en 50 procent lösning. Lut, som en HHO tillsats, kommer att hålla elektroderna ren och din lösning körs på optimal gasproduktion, allt till ett ganska överkomligt pris. Lut kan vara farligt att arbeta med och kan orsaka korrosion om din generator inte förvaras svalt, men förvaras i en lufttät behållare och användas med destillerat vatten, det är en kraftfull och effektiv tillsats.

KOH

KOH, eller kaliumhydroxid, är också en kraftfull tillsats vid framställning av väte bränsle på efterfrågan. Liksom lut, kommer KOH hålla dina elektroder rengöra och leda till en 100 procent produktionstakt i din generator. Undergång KOH är att det är farligt att arbeta med och inte tillgängliga överallt. Ett annat alternativ är kaliumkarbonat, vilket är billigt, tryggt att jobba med och är en effektiv tillsats (beroende på din cell design), även om det är mer effektivt när det blandas med KOH för att dra mer ampere.
Denaturized Alkohol

Eftersom HHO celler köras på optimal när de hålls under 50 grader C, lägga denaturized alkohol kommer att arbeta som frostskyddsmedel för kallare klimat och årstider.
Bakpulver

När HHO först infördes som ett koncept, trodde man att bakpulver var en idealisk tillsats till bränslecellen, men detta visade sig vara falskt. Bakpulver bryter inte ner till HHO gas, det faktiskt producerar kolmonoxid, koldioxid och väte, och kommer inte att producera HHO gas tills allt kol reageras från lösningen. På toppen av det, måste du använda dubbelt så mycket bakpulver som natriumhydroxid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83805.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.