Hur Justera Shock Förspänning på en Suzuki Intruder

Suzuki Intruder är en populär motorcykel avsedd för cruising eller touring. Inkräktaren kan ridas ensam eller med en passagerare. Suspensionen som inställda från fabrik kan erbjuda otillräcklig åkkomfort under ryttare med en passagerare. De bakre stötdämpare är justerbara med inställningar från 1 till 5. Inställning 1 är den mjukaste, medan inställningen 5 är den styvaste. Saker du behöver
Ordet jack
Skruvnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera golvet jack under ramen och jack cykeln för att ta vikten av bakhjulet.
2

Använd skiftnyckel som följde med cykeln verktygslåda för att vända den stegade förspänning justering. Den tandade änden av skiftnyckel passar in tandade ringen av den förspänning justeringsanordningen. Sväng från höger till vänster för att öka förspänningen. Sväng vänster till höger för att minska preload. Inställning 1 är den mjukaste och inställning 5 är den styvaste. Ju högre inställning, fjädern desto mer komprimeras. Mer våren komprimering ger en styvare rida.
3

Upprepa inställningen du gjorde i steg 2 på chocken på andra sidan av cykeln. Båda chocker måste justeras till samma inställning.
4

Nedre och ta bort domkraften. Ta motorcykeln för en åktur. Fortsätta att göra justeringar tills önskad ride kvalitet uppnås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86519.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.