Hur öka hästkrafter på en Buick LaCrosse Super

Buick LaCrosse Super är en förvånansvärt kraftfull bil, med tanke på att det är en Buick. Medan Buicks i allmänhet förknippas med lyx och förfining snarare än prestanda och hastighet, är det LaCrosse undantag från regeln. Till skillnad från vissa märken och modeller där det finns ett antal eftermarknaden delar som kommer att lägga kraft på sin motor, det finns inte många valmöjligheter när det kommer till LaCrosse: s 4,6-liters V8. Ägaren av en LaCrosse på jakt efter mer makt måste vara lite mer kreativ. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera beståndet avgassystem till en prestation man. Den ursprungliga avgassystem på LaCrosse är endast avsett att minska bullret från motorn snarare än att maximera hästkrafter. En större diameter avgaser kommer att tillåta avgaser från motorn för att lämna motorn snabbare och öka hästkrafter. En ljuddämpare butik eller tekniker bör tillverka och installera avgaserna, eftersom det tar speciell svetsning och skärande verktyg.
2

Installera en kall luftintaget. Den LaCrosse: s lager luft box, som filtrerar och kanaler inkommande luft till motorn, är också restriktiv. Den tätare, kall luft motorn kan få, desto bättre. En CAI (kall luftintaget) består av en större kon-filter som matar luft in med större diameter rör, som är den avges in i motorns intag. Installera en CAI kommer att producera en hästkrafter ökning, förbättra gasrespons och hjälpa bilen att låta bättre. För att installera en CAI, först ta bort luft lådan varifrån det bultar till motorrummet och där det är fäst vid intag av motorn. CAI installerar sedan i stället för luft rutan.
3

Installera en turbo eller en kompressor. Detta är en metod som använder en kompressor monteras antingen på intaget (kompressor) eller på avgassystemet (turbo) sida av motorn. Kompressorn snurrar upp som motorvarvtal stiger och pressar in luft i motorn för en betydande hästkrafter ökning. Dessa kräver också flera andra komponenter, såsom en intercooler, och kan vara en komplicerad omvandling. Detta bör överlåtas till erfarna proffs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95439.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.