Hur man kan förbättra gas körsträcka med ett datachip

Hur nöjd är du med din bränsle körsträcka - du vet, hur mycket kör du kan göra på en full tank bensin? Vill du bättre bränsleekonomi? Det finns bil-chip beslutsfattare som säljer datorprogram för bilar och lastbilar som gör att du kan säkert förbättra gas körsträcka med ett datachip. Om att få bättre körsträcka är viktigt för dig, då överväga att installera ett datachip själv. Saker du behöver
Vehicle w /elektronisk styrenhet
ECM (elektronisk styrenhet) katalog skiftnyckel
Skruvmejslar, Phillips-huvud och platt-head
Utility ljus

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort fordonets kraftförsörjning. Lossa klämman på slutet av den positiva (röda) kabeln och dra bort bilens batteri. Fäst den lösa änden bort från batteriet när den har kopplats bort.
2

Lokalisera ECU (elektronisk kontrollenhet) som innehåller ECM (elektronisk styrenhet) för ditt fordon. Beroende på bil, är den ECU som ligger nära eller på brandväggen inne i motorrummet eller under instrumentbrädan. Öppna ECU locket för att exponera adapter som ansluts enheten till
3

kabelnät. Belysa området med ett verktyg ljus om det område där ECU är belägen inte är väl belyst. Skina ljus på ECU. Beroende på chip företag, eller chip, beror på hur du kommer att förbättra gas körsträcka med datachips på chipet.
4

Koppla bort modulen från ledningsnätet genom att dra den manliga änden av ledningar utnyttja fri från den kvinnliga slutet av ECM. Byt fabriken ECM och anslut adaptern om du byter ut fabriken ECM. Om du inte byter ut fabriken ECM, sedan koppla in det nya chipet med chipmakeren s adapter, som ansluts till kabelnätet, och anslut sedan selen till fabriken ECU och modul.
5

Secure extra moduler direkt till eller nära fabriken ECU. Det bästa stället för att fästa läggas moduler är på brandväggen nära fabriken ECU innehåller fabriken ECM. Stäng locket på ECU efter anslutning av prestanda chip till bilens kabelstam och säkra några extra moduler i närheten.
6

Anslut den positiva kabeln till bilens batteri genom att dra åt klämman på den röda kabeln tillbaka på den positiva inlägget på batteriet. Stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83768.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.