Instruktioner för GReddy Intercooler

Den GReddy intercooler kit är en aluminium intercooler och rörsystem för installation på en turboladdad bil. Satsen levereras med alla nödvändiga inredningar och hårdvara, och kommer att installeras i stället för din turbo systems lager intercooler med mindre fordon modifiering. För fordon som är icke-turboladdad i lager formen innefattar GReddy intercooler kit alla delar som behövs för att haka fast intercoolern upp till din egen turbo systemet. Installera GReddy intercooler kit ger dig möjlighet att effektivt driva ett ökat laddtryck på turbo-system, vilket avsevärt ökar hästkrafter potentialen i din motor. Saker du behöver
GReddy intercooler kit
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Die kvarn
Visa fler instruktioner
1

Ta bilens främre stötfångare. Detta förfarande kommer att variera beroende på märke och modell. Generellt finns det flera sexkantsskruvar och /eller Phillips skruvar huvudet längs radiator stöd, strålkastare område, samt ett under-bricka stöd.
2

Installera GReddy intercooler monteras på bilens kylare stöd . Konsolen kommer att montera med ett lager chassi bult. Se fordonsspecifika principskiss om du är osäker på var du ska montera fästet.
3

Montera GReddy intercooler på fästet med medföljande sexkantsbultar. Montera intercooler ned-röret mellan turbo komprimering hjulet och intercooler inlopp. Säkra ned-röret på plats med hjälp av de medföljande gummi connecters och ringar slang. Likaså montera och säkra intercooler up-röret mellan intercoolern utlopp och motor spjällhuset.
4

Installera din turbo systems utblåsning ventilen på den utsedda fläns på laddluftkylaren up-pipe. De flesta utblåsning ventiler är universella, och montera via två Phillips-skruvar. Anslut alla nödvändiga vakuumledningarna och sensorer luft till sin utsedda plats på intercooler rör. Se fordon-specifika motor diagram om du är osäker på nödvändiga kontakterna någonstans.
5

Ändra bilens främre stötfångare att passa över GReddy intercooler. Generellt är trimning den bakre delen av det undre stötdämparelementet bäraren med en die grinder eller motsvarande skärverktyg behövs. Beroende på intercooler rördragning, trimning av andra delar av stötfångaren kan också vara nödvändigt för montering.
6

Starta bilens motor. Se till att alla intercooler inredningar och anslutningar är säkra och fria från luftläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86503.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.