Hur man målar en bil för Cheap

Med en bil målad av en professionell bil färg är inte billigt. Även en billig lack kan kosta flera hundra dollar, plus kostnaden för material. Det finns sätt att spara pengar på att måla en bil, men det slutliga arbetet kommer inte att vara så felfri-ser som en professionell lack. Med rätt verktyg och material, kan du ändra färgen på din bil eller måla om det för en fräsch look. Saker du behöver
Wax Sandpapper Foton och fett remover
Duk
maskeringstejp och papper
Automotive primer (sprayburk) katalog Automotive färg (sprayburk) katalog
Visa fler instruktioner
1

Sand bilen med 120-slippapper. Använd sandpapper och din hand eller ett block slipmaskin att linda sandpapper runt. För att snabba på slipningen processen, kan du använda en dubbelverkande slipmaskin om du har en kompressor. Sand bilen tills den övre skikt av ursprungliga färgen är matt och slipas. Den nya färgen fäster inte bra på släta, blanka ytor.
2

Torka bilen ner med vax och fett remover och en ren trasa. Detta avlägsnar kvarvarande dammpartiklar och olja från fingeravtryck som kan orsaka apelsinskal eller andra brister i den färdiga lack. Detta steg gör en skillnad i det färdiga utseendet på lack. Addera 3

Place maskeringstejp och papper över områden av bilen som inte ska målas. Täck glaset, hjul, däck, lampor, grill, trim bitar och speglar. Placera en liten bit tejp över nyckelhålen på dörrarna och bagageluckan.
4

Spray ett tunt lager primer över bilen och låt den torka i minst en timme. Använd 300-grit sandpapper att slipa den lätt. Du kan hoppa över slipningen, men den slutliga färgen jobbet blir lite grov i stället för en slät yta.
5

Måla bilen med ett skikt av färg, hålla färgen tjock nog för god täckning, men tunn nog så att det inte rinner. Detta kan göras genom att måla ett tunt lager och sedan går tillbaka över alla områden som är för tunna medan färgen fortfarande är våt. Ta bort maskeringstejpen och papper noggrant och sedan vänta minst sex eller fler timmar för färgen att torka helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83371.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.