Fönster nyanser och vad som är lagligt

Fönster toning allmänhet hänvisas till tillämpningen av en mörk film på insidan av en glasbit. Medan populär i hem och kontorsbyggnader, har fönster toning utbredd användning i fordonsapplikationer. Även fönster toning har många fördelar, har stater infört restriktioner för hur mörkt av en film du kan ansöka till fönstren i en bil. Fördelar

Fönster toning snitt cirka 99 procent av ultraviolett ljus (UV), som med tiden kommer att blekna, försvagas och även knäcka den plast som används i bilinredningar. Dessutom håller toning det inre av en bil sval och skär ner på bländning från strålkastarna. Slutligen ökar det kraftigt integritet och säkerhet, eftersom andra inte enkelt kan se vem eller vad som finns i bilen.


Typer Det finns olika typer av fönster nyanser på marknaden. Det billigaste är enkla färgade fönster filmer. Över tiden, dessa färgämnen bryta ner, vilket resulterar i lila, bubbliga fönster. Högre kvalitet metalliska Färgtoning filmer använder metaller såsom aluminium och titan. Dessa filmer kostar mer men är extremt stabila, och många premiummärken erbjuder livstids garanti mot bubblande, delning och blekning. Fönster nyanser finns i olika nyanser av mörker - Ju lägre siffra, desto mörkare nyans och det mindre ljuset som passerar. Till exempel är 35-procent nyans mörkare än 50 procent.
Application

Färgtoning kommer i stora ark eller färdigskurna för en viss bil. Man kan hitta rullar eller färdigskurna kit till salu på många stora fordonsindustrin leverans butiker. Den ena sidan kommer att ha ett lim, som är den sida placeras på bilens fönster. Det kan appliceras professionellt eller med genomsnittligt bilist med bara en gummiskrapa, tvålvatten och ett rakblad. Även om det är mycket enkelt att installera, kan det vara svårt för nybörjare att uppnå en slät look utan bubblor eller linjer. Addera Care

Eftersom Färgtoning är en film på insidan av fönstret, måste man vara försiktig eftersom filmen kan repas. Dessutom är det viktigt att använda Färgtoning säkra städare. Ammoniak, finns i vanliga fönsterputsmedel kan skada filmen Färgtoning, så se till att använda en vinäger-baserad fönsterputsmedel. Vinäger-baserade rengöringsmedel säljs på stora fordonsindustrin leverans butiker och de är oftast märkta som säkra för tonade rutor.
Legality

Varje stat gör det är egna beslut om vad är en juridisk nyans procent. En länk har skickats till olika statliga lagar i Reference avsnittet. Generellt stater tillåter förarna större manöverutrymme i hur mörkt till nyans baktill. sidor och baksida fönster på en bil. Där de flesta stater mandat ljusare, eller någon nyans, är den främre vindrutan och de främre sidorutorna.

Påföljder varierar från stat till stat också. Generellt Färgtoning kränkningar är mindre överträdelser, vilka kan behandlas som en utrustning fix-it biljett kräver avlägsnande av den felande färgton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95377.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.