Hur man installerar en Hyper Ground System

The Hyper Ground systemet med Sun Automobile lovar att öka bilens hästkrafter samtidigt stabilisera svaret av fordonselektronik. Genom att lägga till fler och bättre grunder, är elektrisk resistans minskar, vilket resulterar i bättre fordonets prestanda. Detta kit innehåller trådarna förkontakterade att nå från batteriet till de centrala jordning platser i ett fordon. Allt du behöver göra är att välja rätt utrustning, fästa trådarna till rätt platser med rätt verktyg och njuta av uppgradering i prestanda. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
Stiff stålborste
Motor avfettningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta det negativ jord bulten från batteriet med Ratchet och Hylsnyckelsats.
2

Rengör alla avsedda jordning punkter med en styv stålborste och motor avfettningsmedel, ta bort så mycket rost och andra föroreningar som möjligt.
3

Slide två av de angivna kablarna till den negativa batteripolen. Lossa skruvarna för den primära fabriken fordonets jord och närmaste fjäderben.
4

Anslut nästa tråd från den primära grunden platsen till insugningsröret. Seriekoppla därifrån till den huvudsakliga motorblocket, sedan antingen datorchassit eller motsatt fjäderben.
5

tillbaka den negativa batteripolen på batteriet, säkra den med Ratchet och uttag. Dubbelkolla att alla anslutna bultar är åtdragna, ger varje en snabb kvarts varv, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87452.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.