Hur man installerar en Jeep Motor Mount Lift

Om du äger en jeep med en lift kit och du märker vibrationer i motorn, då problemet kan komma från drivaxeln. För att åtgärda detta, det finns flera dyra alternativ att överväga, men en av dem är att installera en motor mount lift. Detta lyft blir drivlinan i ett bättre läge, och är ett mer prisvärt alternativ som mer omfattande anpassning. Hissinstallationer borde ta ungefär en timme att göra ordentligt. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
domkraft
Stoppklossar
24-tums brytjärnet
träkloss
Rust genomträngande bespruta
Motor mount lift kit
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep på en plan yta och i parkeringsbromsen. Placera stoppklossar runt bakhjulen. Öppna upp huven och spraya motorfästet bultarna med rost genomträngande sprayen. Stäng av under motorhuven lampan om den är inkopplad.
2

Leta flaskan radiator overflow på kärnan stöd och lyft av kärnans stöd med händerna. Dra slangen bort av översvämningen linje med händerna. Unbolt fläktkåpa från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag och lyft bort den från motorn. Unbolt växellådsfästet från hasplåten under jeep med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Sätt träbiten på huvudet av domkraften. Lyft upp domkraften tills träet blocket vidrör balanshjulkåpan av transmissionen. Lyft bell bostäder upp bara något med domkraften. Lossa skruvarna på passagerarsidan motorfästet med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag och en skiftnyckel. Ta förarsidan motor mount bultarna med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

Jack upp balanshjulkåpan högre med domkraften och ta förarens monteringssida motor av av motorn. Installera förarsidan motor mount lift kit på förarsidan av motorblocket med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag och en skiftnyckel. Skruva den andra sidan av fästet till motorblocket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Upprepa detta för passagerarsidan av motorblocket, vilket kan kräva användning av spett för att få saker på plats ordentligt.
5

Sänk domkraften ner och installera skruvarna som håller växellådsfästet till hasplåt med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra alla motorfästet bultarna ner med 3/8-tums momentnyckel, med de specifikationer som anges med motorfästet lift kit. Sätt tillbaka fläktkåpa till kärnan stöd med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan tillbaka överrinningsflaskan till kärnan stöd och skjut slangen på linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86494.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.