DIY Ljuddämpare Replacement

Med tiden ljuddämparen på din bil kan bli skadad och rost. All smuts, salt och vatten att ljuddämparen är i direkt kontakt med kommer att påskynda en försämring av ljuddämparen, orsakar att bli starkare och starkare. Polisen kan dra dig över och citera dig med ett ljud kränkning om din ljuddämparen är högt. Byta ljuddämparen på din bil bara tar flera verktyg och kommer att spara dig mekaniker avgift för denna enkla reparationer. Saker du behöver
Automotive jack
Skyddsglasögon
Rostborttagare spraya
Uttag och ratchet
Visa fler instruktioner
1

Skjut fordonsindustrin jack under sidan av bakaxeln ljuddämparen är på. Pumpa domkraften hantera upp och ner tills den bakre däcket är 6 inches från marken. Detta kommer att ge dig gott om utrymme att lägga under ljuddämparen och arbete.
2

Spray rostborttagare på de fyra bultarna som förbinder ljuddämparen till avgasröret kommer från motorn. Låt rostborttagare att suga på skruvskallar i några minuter.
3

Skruva ur de fyra skruvarna med rätt stora uttag.
4

Följ de två remmar lindade runt ljuddämparen och bultat runt fordonet ram ovanför ljuddämparen. Spray rostborttagare på dessa två bultar och låt det dra i flera minuter.
5

Lossa skruvarna som håller banden tillsammans ovanför ljuddämparen med rätt stora uttag.
6

Dra ljuddämparen bort från avgasröret.
7

Skjut den nya ljuddämparen på avgasröret. Dra åt de fyra skruvarna genom den nya ljuddämparen monteras i avgasröret fästet.
8

Linda remmarna runt den nya ljuddämparen och dra åt var och en tillbaka tillsammans runt fordonet ram ovanför ljuddämparen.

9

Sänk fordonsindustrin jack och ta bort den från under fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84090.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.