Hur man installerar ett Flowmaster ljuddämpare på en 2004 F-150

Flowmaster är en eftermarknad bil avgaser tillverkare som specialiserat sig på högpresterande avgassystem. Lägga till en flowmaster ljuddämparen till en 2004 Ford F-150 kan fördjupa avgasljud och, beroende på vilken flowmaster ljuddämparen du väljer, ger något förbättrad motorprestanda genom att förändra avgasmottrycket. Det här jobbet är lättast att utföra på ett nyttofordon hiss, men du kan åstadkomma detta hemma med rätt verktyg, rätt kompetens set och en hälsosam dos av armbåge fett. Kontrollera att avgassystemet är kallt vid beröring innan du börjar. Saker du behöver
Ordet jack Sida 2 pallbockar
Penetrerande olja
Hylsnyckelsats
Flowmaster ljuddämpare
Visa fler instruktioner
1

Rulla domkraft under den bakre differentialen och höja den bakre änden av F-150 tillräckligt hög för att möjliggöra placering av pallbockar under bakre ramen på vardera sidan. Inte sätta domkraften under bakaxeln, som du behöver axeln hänga ner för att få avgaserna in och ut ur lastbilen.
2

Spray penetrerande olja på alla avgaser fästen omedelbart framför och baksidan av ljuddämparen i avgassystemet. Låt penetrerande oljan sugas in i 10 till 15 minuter.
3

Unbolt avgas klämmor före och efter ljuddämparen med socket set. Skjut klämmorna bort från ljuddämparen. Unbolt avgassystem hängare fästen som håller avgasröret på plats, dra röret från ljuddämparen för hand, och sänk den ner.
4

Dra ljuddämparen ur det mellanliggande röret och ut ur avgasröret upphängningskonsolen . Unbolting avgasrörets upphängningskonsolen och ta bort den från ljuddämparen på marken kan vara nödvändig. Bolt hangaren på plats igen när du är klar, om du behöver att gå den vägen.
5

Flytta flowmaster ljuddämparen på plats, skjut inloppet till den mellanliggande röret, och vägleda avgassystem hängare i avgaserna upphängningskonsolen. Besprutning lite penetrerande olja på galgen kommer att minska den i upphängningskonsolen.
6

Flytta avgasröret tillbaka i position, skjut den över ljuddämparens utlopp och sätt tillbaka frambockar. Skjut avgas klämmor tillbaka i position och dra ner dem med socket set.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83869.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.