Hur Shave dörrhandtagen på 67-72 Chevy Trucks

De 1967-1972 full storlek Chevy lastbilar att synas i mer anpassade lastbilar visar än någonsin tidigare. Det finns många eftermarknaden företag börjar göra mer anpassade delar till dessa truckar, inklusive rakade kit dörrhandtaget. De flesta kit för dessa lastbilar är en liten bit plåt för att fylla i det lilla hålet efter dörrhandtaget. De har även en kabelsats, solenoider och en fjärrkontroll så att du kan fortfarande öppna dörrarna när handtagen är borta. Dessa elkabelsatser kan installeras av en professionell innan handtagen är rakade. Saker du behöver
Door rakning kit
Grinder
Skruvmejsel
Svetsning maskin filler
Body
180 och 400-grit sandpapper
Spray primer
Sprayfärg

Visa fler instruktioner
1

Öppna dörrarna så bred som möjligt och använda en skruvmejsel för att ta bort dörrpanelerna. Avlägsna det yttre dörrhandtaget genom att skruva loss den från baksidan av dörren, från insidan. Avlägsna fönsterglas också.
2

Slipa färgen från kanterna och upp till två eller tre inches omger hålet efter dörrhandtaget på utsidan. Hålet är ungefär lika stor som en halv dollar, så inte mycket slipning behövs.
3

Placera metallfyllmedlet plattan över hålet och svetsa den på plats. Använd små punktsvetsar runt sömmen, hoppa en tum eller mer på en tid, tills hela cirkeln är svetsad. Svetsning på ett ställe för länge kan orsaka metallen böjs. Låt svetsarna svalna i tio minuter.
4

Sönderdela de svetsarna tills de är i linje med ytan av trucken. Lägg ett lager spackel över svetsarna och låt den torka i trettio minuter. Använd 180 slippapper för att jämna ut filler tills den är slät och i jämnhöjd med den omgivande ytan.
5

Täck slipade området med primer. Spraya baksidan av dörrhandtaget filler plattan från innanför dörren med primer. Detta håller insidan metallen från rost. Låt alla av primern torr under trettio minuter. Sand utanför primer med 400 sandpapper för att göra det så smidigt som dörren ytan.
6

täcka alla de grundmålad yta med tre till fem lager färg, hålla varje skikt lätt att förhindra körningar i färgen. Vänta fem minuter mellan varje lager. Använd 4:57 skikt klarlack måla efter grundfärgen är klar. Vänta en hel sex timmar innan du hanterar området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86495.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.