Hur man installerar Back Färgtoning

Du kan hyra en professionell för att tona dina bilfönster eller du kan prata en vän till att hjälpa dig att göra det. Det tar tålamod att tona fönster i ett fordon, speciellt bakrutan. Du måste kunna komma in i bilen och nå alla vinklar och vrår för nyans jobb att leta rätt. Saker du behöver
Färgtoning kit
Nylon skurnylon
Soap
Vatten
Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

Köp en Färgtoning kit som är tillåtet för ett fordon i ditt tillstånd. Häng fordonet nyans för bakrutan i din verkstad på en ren yta för att låta den vecklas ut. Blöt den ordentligt med en tvålvatten blandning.
2

Täck högtalarna och bakre däck innan du börjar. Skydda de bakre defroster trådarna. Rengör insidan av bakrutan med tvålvatten. Använd en nylon skurnylon för att avlägsna eventuell gunk inuti fönstret.
3

Vät översta remsa av fönster färgton och den övre halvan av fönstret med toningslösningen. Håll händerna våt som du arbetar. Börja på insidan, övre vänstra hörnet och arbeta över till den övre högra sidan av fordonet. Filmen ska flyta lätt och hålla sig till fönstret.
4

Gummiskrapa filmen. Börja i mitten och arbeta dig ut mot sidorna. Ta bort alla luftbubblor.
5

Låt den första remsan torka i cirka tio minuter. Upprepa processen med nästa remsa. Överlappning de två remsor ca 1/16 av en tum i den centrala delen av glaset. Upprepa detta steg tills bakrutan är klar. Låt nyans torka ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82898.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.