Hur man programmerar Keyless Entry för en 2001 Pontiac Grand Prix

Programmera ett keyless-entry fjärrkontroll i 2001 års Grand Prix är annorlunda än i de flesta andra bilar. En speciell säkring tas bort från Grand Prix säkringsplint att synkronisera sändare till fordonet. Denna säkring är också bort för att anpassa bilens egenskaper, såsom fördröjd belysning eller automatisk låsning dörrar. Endast avlägsna sändare som är gjorda för 2001 Grand Prix kan programmeras till systemet. Eftermarknad fjärrkontroller kommer inte synkronisera med Pontiac keyless-entry modulen. Instruktioner
1

bort din nyckeln ur tändningslåset. Se till att alla dörrar är stängda.
2

Öppna handskfacket fack för att komma åt passagerarsidan säkringsblock. I den mån högra hörnet av facket, hittar du säkringen-luckan. Dra bort luckan med hjälp av handtaget. Ta bort säkringen-dragverktyg från baksidan av dörren. Addera 3

Ta bort "Mall Pgm" säkringen ur elcentralen. Denna säkring är längs den översta raden i säkringsplinten. Matcha upp platsen med diagrammet på baksidan av din fuse-blocket dörren, om det behövs.
4

Sätt in nyckeln i tändningslåset. Vrid den till "Acc," och sedan till "Off". Sedan snabbt vända det från "Off" till "Acc."
5

Öppna och stäng föraren -sidodörr. Efter att ha stängt dörren, hör du ett klockspel. Detta gör att du vet din Grand Prix är i synkronisering läge. Tryck och håll nere "Lås" och "låsa" knapparna på fjärrkontrollen i 14 sekunder, tills du hör två klockspel. Klockspel är cirka sju sekunder från varandra. När du hör den andra kanten, är fjärrkontrollen programmerad.
6

Stäng av tändningen och ta ur nyckeln. Sätt tillbaka "Mall Pgm" säkringen i säkringslådan. Sätt tillbaka säkringen-dragverktyg till undersidan av säkring-blocket dörren, och sedan åter fästa dörren till säkringsplinten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83943.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.